Elke vierkante meter is beschermd

 

Verhuist u binnenkort naar het huis van uw dromen? Een tweede spruit op komst en u verbouwt de zolder tot kinderkamer? Al deze situaties verdienen de juiste bescherming, tot de laatste vierkante meter. Tijd voor een check-up van uw verzekeringen, samen met uw P&V-adviseur.

 

Maak snel een afspraak

Op kantoor of digitaal. Kies een geschikt moment en een adviseur in uw beurt.

Plan een gratis verzekeringscheck


Voor uw woning en inboedel


Waterschade, brand of diefstal ... Leuk is anders. Of u nu huurder of eigenaar bent, een snelle en efficiƫnte bijstand is het belangrijkste. Maar hoe zit het met uw verzekeringen? Zijn ze nog altijd aangepast aan uw situatie? Uw P&V-adviseur maakt met u een stand van zaken op van de risico's in uw huidige situatie en geeft u daarna persoonlijk advies.

 

 

  • voor huurders en eigenaars
  • ook voor uw tuin of bij diefstal en vandalisme
  • snel schade herstellen
  • hulp 24/7

 

Laat mijn woningverzekering nakijken door mijn adviseur

Uw woning verzekeren tegen het onverwachte

 

Schade gebeurt vaker dan u denkt

Er loopt water binnen langs een spot na een hevige regenval. U breekt uw sleutel in het slot van de voordeur en moet slotenmaker inschakelen. Of de bliksem slaat in. Snel geholpen worden is dan meer dan welkom.

Ontdek de brandverzekering

Uw belangen verdedigen

Een geschil met uw buur over een waterschade, de kotbaas doet moeilijk bij schade of iemand botst tegen uw gevel met zijn auto. Laat u uit de nood helpen bij onverwachte voorvallen.  

Ontdek de rechtsbijstandsverzekering

Plan een gratis verzekeringscheck