Uw adviseur helpt u op een slimme manier sparen


Misschien heeft de coronacrisis uw spaarplannen voor een tijdje in de koelkast gestopt, maar zodra u met pensioen bent, wilt u vast die reis rond de wereld maken waarvan u al jaren droomt. Hoe kunt u daarvoor het beste sparen? Valt er misschien zelfs een belastingvoordeel te rapen? Dit is een goed moment om samen met uw P&V-adviseur een actieplan op te stellen!

 

Maak snel een afspraak

Op kantoor of digitaal. Kies een geschikt moment en een adviseur in uw beurt.

Plan een uitgebreide check


Maak uw dromen of plannen waar

Om de toekomst goed voorbereid tegemoet te gaan, is het heel belangrijk dat u beschikt over financiële reserves voor die momenten waarop het tegenzit. Welke spaarformule past bij uw situatie? Wat zijn de beste beleggingen? Uw P&V-adviseur helpt u een balans op te maken van uw huidige situatie en geeft u persoonlijk advies.

 

 

 

 

 

  • een extra aanvullend pensioen opbouwen
  • studies, een huwelijk of bouwplannen steunen/financieren
  • tot 30% van uw premie terugkrijgen
  • sparen met gewaarborgd rendement of via fondsen

 

Laat mijn spaarplan nakijken door mijn adviseur

Plan uw toekomst

Sparen voor uw pensioen

Uw wettelijk pensioen volstaat niet om uw levensstandaard te behouden als u met pensioen gaat. Begin daarom nu al te sparen voor een comfortabel leven na uw 65ste en geniet bovendien van een mooi belastingvoordeel.

 

Ontdek pensioensparen

Uw fiscaal voordeel optimaliseren

Uw spaarpotje aanvullen en tegelijk genieten van een fiscaal voordeel? Dat kan. Soms ook als u een hypotheek aflost. En als u nog financiële ruimte heeft, kan u al starten met een formule op maat.

 

Ontdek langetermijnsparen

Laat uw reserves groeien

Maak uw projecten waar, door via onze spaarformules geleidelijk een kapitaal op te bouwen. Of ontvang een mogelijk hoger rendement door uw bestaand vermogen beter te spreiden.

 

Ontdek niet-fiscaal sparen & beleggen

Een duwtje in de rug voor uw kinderen

We willen allemaal het beste voor onze (klein)kinderen en dromen mee over hun toekomst, hun studies, hun ambities ... Om hen te helpen deze dromen waar te maken, geeft u hen best nu al een duwtje in de rug.

 

Ontdek jeugdsparen

Plan een gratis verzekeringscheck