Wat is een verzekeringscheck? 


Onze P&V adviseurs nemen al uw verzekeringen, ook van andere maatschappijen, samen met u door. Zo zorgen we er voor dat u en uw gezin, uw bezittingen en jullie toekomst optimaal beschermd zijn. En we voorkomen dubbele dekkingen of onderverzekering. Heeft u vragen over bepaalde verzekeringen? Dan is dit het ideale moment om ze te bespreken met uw adviseur.

 

Op kantoor of digitaal

Verzeker zeker wat nodig is

Vermijd dubbele dekkingen

Plan een gratis verzekeringscheck

 

Onze meest gelezen artikels

 

 

 

5 tips om meer te halen uit uw spaargeld in 2020


Image of the blog article

 

Sinds hij is begonnen met werken, heeft Benjamin 10 000 EUR gespaard die hij op een rekening met een gegarandeerde rente heeft gezet. Gezien de huidige lage rentestand en rekening houdend met de inflatie, heeft zijn gegarandeerde rentespaarrekening een tekort. Benjamin is het beu om dat hij koopkracht verliest. En omdat de tarieven niet lijken te stijgen, maakte hij een afspraak met zijn P&V-adviseur, die hem 5 tips gaf over hoe hij meer uit zijn spaargeld kon halen.

Welke zijn de 5 tips?

 

Binnenkort met pensioen? Hier is een besparingsoplossing

Image of the blog article

 

Chantal is 64 jaar en gaat binnenkort met pensioen na een lange carrière als lerares. Ze heeft haar huis afbetaald. Nu wilt ze graag wat kapitaal opbouwen om haar wettelijke pensioen aan te vullen en die prachtige wandeltochten die ze elke zomer doet, te blijven doen. Na haar afspraak met haar P&V-adviseur is Chantal blij: ze kan beginnen met haar kapitaal op te bouwen en tegelijkertijd zelfs profiteren van een belastingvoordeel!

Maar welke formule stelde haar adviseur voor?

 

Optimaal fiscaal sparen in 2020, hoe doet u dat?
 

 

Jan werd geboren op 24 december 1965 en viert dus binnenkort zijn 55ste verjaardag. Vorig jaar betaalde zijn hypothecaire lening af. Deze ochtend kreeg hij een telefoontje van zijn P&V-adviseur met het voorstel om nog voor zijn 55ste een contract Langetermijnsparen af te sluiten met een looptijd van minstens 10 jaar. Jan is blij met deze tip, want zo kan hij na zijn pensioen blijven genieten van een fiscaal voordeel.

Is deze tip ook iets voor u?

Duurzaam beleggen? Ja, via de duurzame fondsen van P&V.

Image of the blog article

 

Adeline wil koste wat het kost voorkomen dat er wordt geïnvesteerd in bedrijven die een gebrek aan ethiek hebben. Haar geld geven om de wapenindustrie of kinderarbeid te financieren, dat zegt haar niets. Ze heeft horen praten over duurzame financiële producten, maar heeft nog veel vragen. In welke bedrijven investeren duurzame fondsen? Aan welke voorwaarden?

Haar P&V-adviseur vertelde haar over de twee uitsluitend duurzame fondsen

 

 

 

Hoe kan ik slim sparen?


 

Is mijn gezin goed beschermd?


 

Is mijn woning goed verzekerd?